Over ons

Wij geloven in de kracht van sport, als een middel om jezelf te uiten maar ook om je letterlijk en figuurlijk sterker te maken. Zes jaar geleden zijn wij Stichting Boksschool Bijlmerbajes begonnen met het doel om op laagdrempelige, ongecompliceerde wijze contact tussen oude en nieuwe Amsterdammers te stimuleren. Kickboksen is een sport die snel terrein wint onder Amsterdammers de afgelopen jaren en tegelijkertijd ook populair is in de landen waar een flink deel van de vluchtelingen vandaan komen, die woonachtig waren in het aangrenzende Asielzoekerscentrum. Inmiddels is het AZC verhuist en geven wij les op verschillende locaties, op het Marineterrein Amsterdam, in Sporthal Bajeskwartier, bij BOOST Transvaal en clinics op aanvraag. Wij ontvangen mensen vanuit alle hoeken van Amsterdam. Van beginners tot mensen die al wat langer aan het trainen zijn. Boksschool Bijlmerbajes heeft het Keurmerk van de Vechtsport Autoriteit.

De lessen stimuleren eigen kracht en weerbaarheid. Alle deelnemers worden fysiek en mentaal sterker, ontwikkelen nieuwe vaardigheden en krijgen meer zelfvertrouwen. Wij zorgen ervoor dat de groepen niet te groot zijn zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt. Iedereen is welkom!

Boksschool Bijlmerbajes is een initiatief van:

Maartje Piersma – Founder Boksschool Bijlmerbajes, kickbokstrainer (SKMO) en freelancer op gebied van sport projecten voor verschillende kwetsbare doelgroepen.
Willempje Vrins – Founder Boksschool Bijlmerbajes, trainer en freelancer.
Emma Schouwenaar – Team/Trainer Boksschool Bijlmerbajes, kickbokstrainer en o.a. werkzaam bij We Are Public.

En met trots presenteren we ons bestuur:

Rocky Hehakaija – Bestuurslid Boksschool Bijlmerbajes en o.a. een bekend gezicht in de internationale straatvoetbalwereld, public speaker en founder Favela Street.
Leonieke Verhoog – Voorzitter bestuur Boksschool Bijlmerbajes en o.a. conceptontwikkelaar media bij de VPRO.
Jet Bierman – Penningmeester en o.a kickboks trainer, werkzaam bij de UvA.

Boksschool Bijlmerbajes wordt gesteund door:

 
Oranje_Fonds-logo_vsi

 

Kansfonds-groen-1600px
 
AMJS_update kopie
NOCNSF

Stichting Boksschool Bijlmerbajes, gevestigd aan de H.J.E. Wenckebachweg 48, 1096 AN, Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring:

Stichting Boksschool Bijlmerbajes-privacy statement


%d bloggers like this: